Artistiek project

Ben je een school, bedrijf of organisatie met een artistiek kunst project, dan ben je hier aan het juiste adres. Als docent-kunstenaar heb ik al jaren ervaring in het les geven en het begeleiden van artistieke projecten. Samen bekijken we de mogelijkheden, hoe we jouw creatieve doelstellingen kunnen bereiken.

Naast techniek is creativiteit een belangrijke bouwsteen van het artistieke werk. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen over creativiteit beschikt. Het is een deel van onszelf, soms verborgen of heel uitgesproken. In mijn workshops gaan we op onderzoek naar onze eigen persoonlijke creativiteit, die zeer uniek is aan onszelf, of onderzoeken we op een creatieve manier de groepsdynamiek om samen als groep onze creativiteit tot uiting te brengen.

wisper-drogenaald-les-1

Een greep uit de mogelijkheden

DRUKEXPERIMENTEN

Een hele dag of verspreid over meerdere dagen werken we rond verschillende druktechnieken en gaan we die combineren. Hierin komen verschillende technieken aan bod zoals diepdruk, hoogdruk, vlakdruk, sjabloon, monotype...

Deze cursus is gericht op heel snel en vlot kennis te maken met de basis van vrije grafiek. Ideaal voor mensen die kennis willen maken met druktechnieken. [spacer height="20px"]

- Eén tot meerdere dagen

- Volwassenen

DRUKSMASH

Hedendaagse grafiek is verschillende druktechnieken combineren tot één geheel. De kunstenaar kiest zijn techniek ten voordele van zijn of haar beeld. 

In de druksmash workshops gaan we twee druktechnieken combineren naar keuze. We onderzoeken de unieke combinatie en mogelijkheden van deze technieken.

 

- Een volle dag

- Volwassen

Formule drukexperimenten
Formule druksmash

 

Meer info contacteer mij via :

jonasghyselen680@gmail.com

 

Of het contactformulier